söndag 5 juli 2015

Tillbaka igen!

Hej på er! Nu har jag återigen kommit tillbaka till bloggen efter ett halvårs frånvaro! Massor har hänt, både riktigt bra och dåliga saker. Men det orkar jag inte berätta om nu, utan nu satsar vi på det som hänt just för stunden, vi är nämligen precis hemkomna från två dagar på High Chaparral med barnen och ett par vänner som har barn i samma ålder. Låt mig säga så här: bara idioter åker dit när det är 31 grader i skuggan. Vi är tydligen de idioterna. Bara fantastiska barn utropar glatt efter hetta, hetta, nära uppkokning och ändlösa vandringar i ännu mer hetta att det är det bästa de varit med om i sommar.

Våra barn är tydligen så fantastiska, så det kändes ändå helt klart värt att nästan bli levande grillad. Och vilket fantastiskt ställe High Chaparral är! Otroligt fint uppbyggt och barnen, 11 och 8 år, var i sjunde himlen när det gamla ångtåget vi åkte med blev rånat av banditer. Min väska blev genomsökt av en rånare och jag blev så nervös så jag pep : "Tack" när jag fick igen den, till hela vagnens stora förtjusning.

Så bara vädret blir lite kyligare, de orden trodde jag väl aldrig jag skulle säga i sommar, så kan jag varmt (oj, idag är jag riktigt i mitt humor-esse) rekommendera en tripp dit. Vi bodde i campingstuga och jag tackar gud eller rättare sagt maken som tog med en stor bärbar fläkt för den gjorde att vi kunde sova skönt i natt trots att det var kokhett. Nu ska jag sätta mig i uterummet med A och slappa lite och njuta av ännu en fantastisk sommarkväll. Vi ses väl imorgon bitti igen?



Trots hettan som nästan golvade en annan var barnen heöt i extas över att få bli ekiperade som cowboys. 


Show med Lucky Luke och bröderna Dalton var en höjdare.


Alla barn blev förstås alldeles till sig över att få en pratstund med mannen som drar snabbare än sin egen skugga.


Överallt fanns tidstypiskt klädda människor. 


Så fort vi kom in på området idag blev barnen medlockade i en jättekul skattjakt som slutade med att de fick choklad i form av silvermynt.

1 kommentar:

  1. Hallå där!
    Kul att höra från dig igen:))
    Välkommen tillbaka!

    SvaraRadera