söndag 21 december 2014

Christmas in the air!


En liten tjej som är sååå ivrig att få gå på bio!
God kväll på er! Ååh, ni anar inte vad fint vi har här hemma just nu! Julgranen är pyntad, klapparna ligger på plats, vi har hyacinter och julblommor överallt, tända ljus i varenda ljuslykta och det är städat. Så var det inte för ett dygn sedan, kan jag säga. Men A har tvättat, storhandlat och lagat mat och jag har städat, så nu är det bara att sitta och njuta.

I eftermiddags gick jag och lillan på bio och såg  "Tingeling och legenden om sagoodjuret" tror jag att den hette. Den var sådär. Fast vid närmare eftertanke... med tanke på att min lilla kamrat gillade den och att jag själv grät konstant de sista 10 minuterna av filmen (alltså, gråta till Tingeling, ärligt talat!) så kanske den inte var så dum ändå.

Nu väntar vi på att A och sonen ska komma hem eftersom de också har varit på bio och sett sista Hobbit-filmen. Har ni sett den? Var den bra? Jag gillar Hobbit-filmerna, de känns inte så mörka och deppiga som Sagan om ringen-filmerna. Men första "Sagan om ringen"-filmen kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta eftersom vi såg den när jag hade värkar när vi skulle få vårt första barn. Vi hann nästan se klart den innan vi fick åka in till sjukhuset. Jag kan inte se den filmen igen utan att få en lyckokänsla i kroppen. För att få barn, det är väl ändå som att fira julafton upphöjt i 1 000?

1 kommentar:

  1. Tingeling är nog mer min melodi än hobbit-filmerna;)
    Men bio är alltid mysigt tycker jag, och dotter älskar det med:)
    Ha nu en riktigt fin JUL och njut av lite ledigt!
    Julkram Anna

    SvaraRadera