lördag 1 november 2014

Mmmm....hotellfrukost


Finns det något bättre än hotellfrukostar? Och den här var sååå god, som vi åt imorse. Det fanns allt, vetelängder, våfflor, knäckebröd med frön som såg väldigt hälsosamma ut, så de undvek jag. Nu ska vi åka allihop till Abba-museet. Våra vänner kom igår kväll och nu är vi alla laddade för en heldag.

Igår kväll hann vi också med ett besök på Heron City där sonen gav upp ett tjut av lycka när han såg en Nike-outlet och avslöjade att han hade en besatt kärlek för Nike. Vilket jag inte alls visste om. Jag trodde att han inte brydde sig det minsta om vilka märken hans kläder har. Och jag som alltid köper Ullaredskläder till honom, ha, ha! Men jag tog faktiskt intryck av hans lycka och smet in i butiken lite senare när han inte var med...

På Heron City åt vi en underbar middag på O´Learys med barbeque-spjäll och sedan gick vi till hotellet och badade i deras pool. Men den måste ha byggts av en man. En väldigt lång man, för den bottnade inte jag i och definitivt inte barnen. Oj, nu ropar de andra så nu får jag packa ihop här! Vi ses sedan! Ha en bra dag!


Sonen hittade en Nike Outletbutik och hamnade i himmeriket vid åsynen av alla jättefräcka och BILLIGA Nike-skor. En liten födelsedagspresent till honom inhandlades här.

1 kommentar: