söndag 9 november 2014

Fina presenter

Hej! Nu har precis Hemnetknarkaren och hennes härliga barn åkt hem efter att vi har tillbringat ett dygn tillsammans. Vi möttes igår förmiddag på ett köpcenter och kikade i lite affärer och sonen fick handla en mobil för sina födelsedagspengar. Sedan lämnade vi av barnen härhemma innan jag och Hemnetknarkaren for till affären och köpte mängder av god mat som karré, pommes, bea, chokladpudding och grädde och en massaaaa godis.

Redan klockan 15 på eftermiddagen korkade vi upp Hemnetknarkarens rödvin som hon hade med sig och oj,oj,oj! Ett glas fick oss båda yra och vi pratade non-stop om allt mellan himmel och jord. Hon hade också med sig jättefina presenter, en vacker rosbukett och världens finaste vas med en ljusslinga i och en konstgjord tallkvist. Superfin att ha i köksfönstret!

Sedan lagade vi mat ihop, eller ja, hon lagade och jag pratade mest och hackade lite grönsaker och pratade lite till. En härlig kväll med en fantastisk människa! Sådana skulle man ha fler av!


Glascylindern med en fin ljusslinga var precis en present i min smak!Vackra rosor pryder nu fönsterbrädan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar