onsdag 19 november 2014

Tidigare och tidigare


Världens finaste tomtar! 99 kr styck, som jag hittade i en affär häromdagen.


Jättefina julgardiner!

Hej på er! Ikväll har jag sålt flera av mina kaniner och tjänat lite pengar. Imorgon eftermiddag säljs det gamla köksbordet också så nu är en del av sofforna betalda. Åh, vad kul det ska bli att få hem dem! Apropå att ta hem saker, vi har ätit pepparkakor i en månads tid. Har vi inte börjat med julförberedelserna  ovanligt tidigt i år? 

Jag tycker att var och varannan blogg är fylld av pigga hyacinter, glöggskumpande och oändligt örjande om vilka juldekorationer man ska satsa på i år. Och själv är jag inte ett dugg bättre. vet ni att jag idag, på fullt allvar, var nära att köpa hem en trägran byggd av drivved. A hade dött. Och sedan förmodligen trott att den var ved till kaminen och langat in den i brasan fortare än man hinner säga blötved.

Igår var jag inne i en affär och gick och dräglade omkring ett par superfina julgardiner. De var bara 70 centimeter breda, vilket faktiskt var riktigt fint. Då kom mönstret fram bättre. Men tyvärr var de lite för dyra. Har ni julgardiner? Inte jag, så det hade ju inte varit fel att få tag i ett par. Som inte var lika dyra som ett av stolsbenen på sofforna.

Imorgon är jag hemma med lillan som är sjuk så då blir det tid för lite mer bloggande. Ha en bra kväll! Med eller utan glögg och hyacinter.

1 kommentar:

 1. Min julkänsla börjar krypa fram lite smått...
  Men något nytt juligt blir det nog inte, det som fanns förra året kommer fram i år igen...
  Pepparkakor åt vi i
  Helgen

  Kram Sandra

  SvaraRadera