söndag 23 november 2014

En helg på topp!

Hej på er! Oj, ja nu var det några dagar sedan jag skrev här inne, men jag och A har helt enkelt haft så mycket roligt att vi inte haft en minut över. Igår åkte vi och hämtade sofforna. Ja, det blev bara en, den andra var slutsåld och kommer in i veckan på Ikea. Barnen  hämtades av sina mor- och farföräldrar för de sover över där till ikväll. Vi satte igång att montera ihop soffan och om det berodde på att vi drack vin medan vi satte ihop den, vill jag låta vara osagt, men faktum är att vi fick dra loss armstöden och ta av och sätta på klädseln två gånger för att vi gjort fel. Men nu så står den i vardagsrummet, jättefin!


Sedan åt vi god mat, såg på "Så mycket bättre" och sista avsnitten av Castle i den sista säsongen. Visst var väl avsnittet med Carola gripande? Man förstod att hon förmodligen är väldigt ensam i artistvärlden. Carola är någon som alla som är creddiga alltid håna och göra sig lustiga över, samtidigt som hon är den enda riktiga stjärna vi har i Sverige som verkligen ALLA känner till. Hennes glädje över att "inte behöva bli känslomässigt slagen" som hon uttryckte det, när hon öppnade sig för de andra artisterna...man förstår att hon förmodligen blivit attackerade både 30 och 40 gånger verbalt vid middagsbord av människor som vill trycka ner henne.

Jag tyckte att det var ett jättebra avsnitt där man faktiskt fick se mer av människan Carola.

Vad händer här dag då? Kaffe i soffan med A. Prata. Lite mer kaffe. Ungefär så. Vare sig mer eller mindre. Vi ses!

 "Öööh....jaha...var ska man börja, då?""Oj, oj, vad tungt...hjälp till då, stå inte bara och fota!"


A är jättestolt över att ha satt ihop soffan. Han vet ännu inte att armstöden sitter fel. Två minuter efter att den här bilden är tagen svär han och får ta isär dem igen.


1 kommentar: