onsdag 12 november 2014

En härlig stund


Det lilla som är på plats är ursnyggt!


Åh, vilken lycka och de är heeelt oöppnade....

Hej på er i höstmörkret! Efter jobbet unnade jag mig något som jag längtat efter i veckor- nämligen Lantlivs julnummer! Jag tycker att det är så inspirerande! Igår kväll ägnade jag nästan hela kvällen åt att städa så nu ska jag bara koka kaffe, ta fram pepparkakorna (ja, det är 3:e burken i november som vi är inne på) och bara ha en härlig stund!

Vi håller ju på att sätta in en kamin, men att säga att arbetet går framåt i ebolafart, det vore att grovt överdriva. Snarare påminner det om en saktfärdig förkylning som tar typ tre veckor på sig för att vakna till liv och ge en 38,6 graders feber. Hantverkarna har lagt kakelplattorna på plats på golvet. Inget mer. Inget fogande, ingen kamin. Gaaaaah! Jag kommer att få värma mig vid min första brasa lagom till påskriset ska eldas upp, känns det som.

Men resultatet hittills, det vill säga kaklet på golvet (kan man kalla det resultat? Jag hade kunnat lägga ut det själv på golvet faktiskt) är faktiskt över förväntan. Supersnyggt. Nej, nu kallar julmyset på mig i soffan! Vi ses snart igen!3 kommentarer:

 1. Jag går all in nu med julandet;-) Har tom lyssnat på julmusik hela dan idag;-)
  O plockat fram nån liten julgrej, kunde bara inte låta bli :-)
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 2. Så fint det blir! Den som väntar på nåt gott.. ;-)

  SvaraRadera
 3. Ahhh, snyggt klinkers! Astråkigt att vänta.... Men blir nog snyggt - när det blir färdigt!
  Kram Kate

  SvaraRadera