torsdag 20 november 2014

White Pet och otrevligheterRiktigt gott vin med en supersöt etikett för alla kattälskare! White Pet 69 kr.

Hej kära läsare! Jag tänkte tipsa om ett riktigt gott vin som vi drack för några veckor sedan. Jag köpte det enbart för den otroligt söta flaskans skull. Etiketten pryds av en vit kattunge och om man har en kattälskare i sin närhet är ju det här en perfekt present. Det heter "White Pet" och kostar 69 kronor.

Vet ni att ni har blivit rätt många fler de senaste månaderna som kikar in här? Men vilka ni är har jag inte så stor koll på. Tittar man på statistiken på vilka nationaliteter ni läsare har, så är ni rätt många från både Polen och Kina. Tyvärr så måste det ju vara personer som hamnat helt fel ute i cyberrymden, för jag har ytterst svårt att tro att något på min blogg kan locka en kines.

Vad söker ni på för ord och hittar till min blogg då? Ja, till exempel "Uggla att hänga i granen", "Spisestuebord med kryssben" och "Fjädergran stor". Jag har inget minne av att jag har skrivit om något av dessa ämnen, men ni som har sökt efter det, är ändå välkomna att titta in. Tyvärr upptäckte jag att någon sökt efter en mycket obehaglig mening och hamnat på min blogg. Jag vet att jag absolut inte skrivit om något så förfärligt, men ett av orden, ett helt harmlöst ord, hade jag nämnt och därför var det väl som den här personen, som borde polisanmälas om jag bara visste vem det var, hamnade på min blogg. 

Men det är faktiskt det enda riktigt otrevliga jag varit med om sedan jag började blogga. Ni lämnar fantastiskt fina kommentarer här och om du läser här ofta, men aldrig kommenterar, gör gärna det idag. Jag är så nyfiken på vem du är!


3 kommentarer:

 1. Konstigt det där vad man kan söka på, har aldrig kollat det... Fin flaska, undrar om det finns nåt med hund på ;) ha en bra fredag. Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Å fy vad trist. Mycket ska man vara med om...
  Tack för vintipset. Kram.

  SvaraRadera
 3. Tack för vintipset.:) Ha en skön dag.Kramiz../ Agge

  SvaraRadera