tisdag 4 november 2014

En vit överraskning

Oj, här blev det visst en liten bloggpaus, men sonen fyllde 11 år igår och det firades förstås med stort släktkalas. När alla satt och åt påpekade flera ur släkten (de besvärliga kallas de numera) att vi borde måla väggen där kaminen ska stå, för den var så smutsig. Jo, det såg ju jag med, när jag tittade ordentligt. Så jobbigt! Måla som är så tråkigt!

Idag efter jobbet for jag alltså direkt till en färgaffär och köpte färg och roller och åkte hem för att måla den där väggen. Då ser jag att A, som var ledig på förmiddagen, redan gjort det! Hurra! Men en halvmeter var omålad. "Färgen tog slut, men kolla om det går att använda din färg" sade han. Då visade det sig att vi köpt EXAKT samma färg, till och med EXAKT samma vita nyans! Nu har jag målat hela väggen, men den är putsad och skrovlig så det blev inte alls jämt och dessutom har jag förmodligen använt mer färg än A för min del av väggen ser vitare ut. Hoppas det ordnar till sig när det torkar.

På torsdag kommer golvläggarna och lägger klinkersen och sedan ska kaminen installeras. Det går knappt att bärga sig. Ha en härlig kväll!


Väggen där kaminen ska stå. Målad och, tyvärr, flammig.

3 kommentarer:

 1. Så härligt med en kamin!!!
  Hoppas färgen jämnar ut sig då..
  Ha de gott!

  SvaraRadera
 2. Hoppas färgen jämnar ut sig och att det blir bra. Smart att måla innan kaminen kommer, för sen blir det kanske svårt att komma åt? ;)
  En kamin är guld värd! Tokgillar vår,och eldar gärna i den :) Så mysigt!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 3. Här väntar vi med på att få kaminen installerad. Lääängtar efter den goa värmen...
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera