tisdag 24 september 2013

Spegel, spegel...

Jag har upptäckt att jag har tre speglar här i vårt hus. Jag måste ju vara en oerhört fåfäng människa som springer och speglar mig hela tiden. Nej, riktigt så illa är det inte. Jag har köpt dem som prydnader, för att de är vackra. Men så många speglar får inte plats i nya huset, om man inte vill få lustiga huset-känsla vill säga. Dessutom har jag ju nyss köpt en till spegel också.

Den nya spegeln ska ju förstås upp, men de övriga...Ibland tröttnar man på grejer och en del tycker man inte ens är fina längre. Vad tycker ni om den här? Jag tycker den är för krusidullig.           Den här gillade jag när jag köpte den för några år sedan, men nu är den nog lite too much...


             Den här är fin, men jag har inte bestämt mig för var den får plats i nya huset ännu.


                       Det här nyinköpet älskar jag. Så vacker! Sa upp snarast möjligt i nya huset!

Imorgon ska jag kika på gardiner till vardagsrummet. Jag har hittat ett par favoriter men de är också lite too much och rätt dyra. Oftast en dålig kombination i längden har jag lärt mig eftersom jag lätt tröttnar.

3 kommentarer:

 1. Jag gillar allihop men mest den avlånga. Speglar är fint!

  SvaraRadera
 2. Gillar med speglar för de ger ett extra djup i rummet, men sen gillar jag inte så jätte mycket att spegla mig ;-9
  Jag gillar de två sista bäst. Är just nu inne i en "rensa" period och då vill jag bara ha det ganska så enkelt. Men det ändras ju precis som du säger;-)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. jag har precis spray målat en spegel svart,blev kanon.
  ett tips!!!

  SvaraRadera