söndag 8 september 2013

Före och efter-bilder

Den här veckan har svärfar målat om fem-åriga dotterns rum. Med Flügger råvit på väggarna. Och det blev en sådan skillnad! Titta själv:                                                   Med ljusgula väggar och bård före...


                                                            ...och vitmålade väggar efter.

Jag har världens snällaste och bästa svärfar. Han har renoverat jättemycket i vårt nuvarande hus själv. Han har målat, tapetserat, byggt två altaner, spikat innertak i badrummet, byggt hönshus och hönsgård, lagt nytt tak på garaget och isolerat det, ja, hjälpt oss med allt som vi inte anlitat hantverkarhjälp för.

Han ställer ALLTID upp när man frågar om hjälp och det är vi så otroligt tacksamma för. Snällhet ska man inte utnyttja eller ta för givet. Vi betalar honom alltid för hans arbete, trots att han skriker i högan sky och inget vill ha. Men varför ska han inte få betalt för det han gör?  Han har ett eget aktivt liv med många intressen och han tar av sin tid för att göra något snällt för oss. Det ska han inte behöva göra gratis, tycker jag. En hantverkare hade kostat minst tre gånger så mycket. Som sagt, jag har världens bästa svärfar. Nu i veckan ska han måla vårt sovrum. Fler bilder kommer!


4 kommentarer:

 1. Vita väggar ger stor skillnad, blir
  ett helt annat ljus. Snäll svärfar
  du har.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att hitta hit. Nu har jag läst lite här på din blogg, så först grattis till huset. Det ska bli riktigt roligt att följa renoveringsresan. Vitt är aldrig fel enligt mig. Jag går igång på elaka kommentarer, och att folk härmar kommer alltid att hända, dock skulle jag vilja kalla det inspireras. Delar man med sig av bilder, så finns det helt klart läsare som adopterar och inspireras. Den arga kommentatorn du råkade i den andra bloggen ut för har nog inte fattat hur det funkar:)
  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 3. Fint och fräscht!
  En sån där snäll svärfar har jag med, han är guld värd.
  Kram
  //bara anna

  SvaraRadera
 4. Så fint det blev ! :)
  Tänk så mycket man kan förändra med färgen.
  Ha EN fin kväll ! Kram

  SvaraRadera