torsdag 5 september 2013

Nu är det inköpt!

Trots att de senaste dagarna har varit kanonvarm och någon höstmyskänsla verkligen inte infunnit sig har jag nu investerat i min egen inflyttningspresent- ett fint doftljus. Valet föll på mörk vanilj från Lilla Bruket. Det ska jag tända första kvällen vi har flyttat in i huset, oavsett hur många flyttlådor det är kvar att packa upp!


                                             Doftljus Lilla Bruket, 249 kronor.


                                                     Det ser i alla fall ut att lukta gott.

Tack för responsen på föregående inlägg. Jag kanske uttryckte mig onödigt kategoriskt. Självklart ska man få ha en avvikande åsikt även inom bloggvärlden. Om någon skriver nedsättande inlägg om homosexuella eller mörkhyade eller något annat som man tycker är helt uppåt väggarna, självklart ska man skriva en kommentar och säga ifrån. Men det är stor skillnad på att säga ifrån och att vara elak för att medvetet göra någon ledsen. Du som sysslar med det sistnämnda, fundera en stund på varför. Då kanske du slutar.

I helgen ska vi börja flytta flyttkartonger i huset. Jag ska ställa upp mitt ljus och så får det vänta där på att bli tänt. Snart, snart kommer jag att kunna tända det varje kväll. Jag längtar!

2 kommentarer:

 1. Håller med dig till fullo! Måste man vara otrevlig och säga något elakt? Kan man inte bara byta sida och gå vidare till något man istället gillar. Varför förstöra en dag för någon annan liksom.. Usch, jag har också fått elaka kommentarer och det känns i hjärtat..

  Härligt doftljus, det doftar jättegott!

  kram Mia

  SvaraRadera
 2. Härligt med doftljus! Kommer väl till pass i höstmörkret!
  Håller med i ditt förra inlägg till fullo! Blir så arg och irriterad när jag läser sånt trams! Tror dess värre att dessa människor mår bra av att trycka ner andra och sen mår ännu bättre när dessa kommentarer publiceras och det blir lite "ståhej" kring det inlägget... Bättre att bara ta bort, ignorera och inte kommentera alls.
  Kram och ha en härlig helg!
  Judita

  SvaraRadera