torsdag 15 maj 2014

Svag


Igår bestämde jag mig för att klippa gräset. A var vid sommarstugan för att fixa med gräsklipperoboten och jag tänkte att bra kvinna reder sig själv. Men inte fick jag liv i det där gräsklippehelvetet. Det är ju svintungt att dra i snöret! Så efter typ 10 försök fick jag syn på granntjejen och frågade om hon var stark. Det tog henne tre försök så fick hon igång maskinen från helvetet. En sådan skam.

Klen, tror jag att man skulle kunna beteckna mig. Klen är dock inte vår trädgård. Åh, så fin den är! Det pyr i varje centimeter av växtlighet, blommor och buskar. Blåklint och hundkex har redan slagit ut, det måste väl vara väldigt tidigt? Och syrenen som vid vårt förra hus brukade blomma första veckan i juni håller redan på att slå ut. Ljuvliga syrendoft!


Äppelträd i blom är väl något av det vackraste som finns om våren?


Mycket färgstark blomma i vår trädgård just nu.


Baksidans trädgård vid vårt hus är mysig och lite hemlighetsfull  tycker jag.


Hundkex redan?

Det är väääldigt vildvuxet på sina ställen, men jag intalar mig att det är bohem chic att ha det så. Varför springa och dra i ogräs varenda minut när man istället kan sitta i lugn och ro och se på ogräset istället. När det växer. I helgen ska vi på fest vid kusten. Hurra!


3 kommentarer:

 1. Helt rätt! jag låter med en del ställen växa lite vilt, kan tycka att det är lite fint även med ogräs och allt behöver inte vara perfekt.
  Ha en fin helg.
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Vilken fin trädgård :) ska ge mig ut i min lilla trädgård och fixa på förmiddagen.
  Ha en toppen fredag, kram

  SvaraRadera
 3. Härligt med äppelträdsblom! Trevlig helg!/Susanne

  SvaraRadera