måndag 26 maj 2014

Full fräs!


Vår altan i stugan. Jag köpte ett nytt nummer av Allt i hemmet och njöt!

A jobbade i helgen så jag stuvade in mina illbattingar i bilen och for till en blomsterhandel och köpte en jättefin blomstergrupp till deras morfar i födelsedagspresent. Blommor går ju alltid hem, oavsett ålder, eller hur?

Att övernatta i sommarstugan första natten för året låter ju jättemysigt, men guuud vilket jobb det är! Efter kalaset var det bara att stuva in de små i bilen igen, åka till affären, köpa 345 matvaror, allt från toapapper till pulvermos, hindra barnen från att strypa varandra vid godishyllan och sedan tvinga det största barnet att hjälpa till att bära en av de enorma kassarna, medan jag själv stapplade fram som en kamel under bördan av de andra.

Ut till bilen, köra upp till stugan, ur med all packning ur bilen, in med maten i kylen, jaga ut barnen ur stugan, damma, dammsuga bort 10 000 spindelnät, moppa golvet, stuva in kläderna i garderoben, bädda rent i alla sängar och där emellan springa ut i trädgården och fånga en groda åt barnen, ta ner fiskespöt så att de kunde fiska och prata med grannen. Phuuu! Lugnt och vilsamt med en sommarstuga? Öööh, jo, efter 3 timmars slit med att få allt i ordning.

Är det någon som läser härinne som har en sommarstuga? Hur tycker ni att det är, jobbigt eller roligt eller både och?

1 kommentar:

  1. Jo du tack du,känner igen det där......Själv tycker jag att det är tillräckligt bök med att bara åka till affären med alla tre barn som är mellanåldrarna 3.5 och 8 år.Det är ju inte gjort i en handvändning att åka till sommarstugan och lagom till att man är där så är det nästan dags att åka hem igen :-)

    SvaraRadera