torsdag 1 maj 2014

Såååå trött!

Kan man få en nära-döden-upplevelse av att klippa gräset? Det kändes i alla fall som om jag fick det idag. Vår åkgräsklippare gick sönder förra sensommaren och vi har dragit oss för att åka och klippa gräset vid sommarstugan med motorgräsklipparen. Men idag var det dags. Oh. My.God. 

Att dra det där gräsklipparhelvetet över en 2 000 kvm stor tomt, ja, både jag och A höll på att avlida. Till slut förbarmade sig en snäll granne över oss så att vi fick låna även hennes gräsklippare så att eländet i alla fall gick lite fortare. Det tog  2,5 (!!!) timmar att klippa och gräset var 15 cm långt på sina ställen så gräsklipparskiten stannade ju var och varannan meter också.

Nu ska A installera sina älskade gräsklipparrobot på lördag. Funkar inte den kommer ett mord att begås. Nu ska jag lägga mig ner och hyperventilera i soffan av utmattning. Hur gjorde folk innan det fanns åkgräsklippare? Dog varje vecka och återuppstod som Jesus, eller?


Fullastad bil till stugan. Lägg märke till A:s stolthet, gräsklipperoboten.


Här ser man hur långt gräset är mot den klippta delen.


Sååå långt gräs, gaaah!


Klart! Hurra!

1 kommentar:

  1. Åh, så glad jag är över att inte ha någon gräsmatta att ta hand om när jag läser om ert slit ;) Dessutom skulle det aldrig funka för mig att klippa gräset eftersom jag är så EXTREMT gräsallergisk. Men jag kan tro att ni kände er nöjda när ni var klara! Ha en fin fredag! Kram Anna

    SvaraRadera