måndag 5 maj 2014

Ett levande väsen

Ska vi behöva ställa grejer kring hela stugan bara för robotens skull?!?

Vissa saker önskar man att man aldrig befattat sig med. Som det här med gräsklipperoboten. A har nu tillbringat 3 hela dagar i sommarstugan och försökt gräva ner den där ledningen som roboten ska hålla sig innanför och klippa gräset. Har det funkat? Inte till en början. Nu visar det sig att vi måste ställa upp en massa hinder runt den öppna grunden på huset för att roboten inte ska åka in under huset eftersom ledningen inte funkar om den dras runt huset.

Varför, varför, varför kunde vi inte bara ha köpt en vanlig åkgräsklippare, levt som på stenåldern och tuffat runt i sakta mak på sommareftermiddagarna på gräsmattan? Nej, vi skulle prompt tjong in i framtiden med hightech och robotar och gud vet vad. Det som gör mig riktig orolig är att A pratar om gräsklipperoboten som om den är ett levande väsen. Så här lät det igår: "Ja, och så körde den runt och sedan vickade den lite när den försökte sätta sig i laddläge och sedan åkte den omkull och då lät den "Biiizzztttt!" Nej, det är inte en hund vi pratar om, inte ens en kanin.

Är A hemma nu? Icke. Han har till och med fått barnen med sig i galenskapen så alla tre är i sommarstugan och kollar på roboten. Imorgon ska jag berätta något roligt för er i allt detta robotelände.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar