lördag 3 maj 2014

Stor katastrof!

Att jag aldrig lär mig! Igår satt jag och lillan och såg på den supermysiga filmen "Rännstensungar" från 1974 med bland andra Cornelis Vreeswijk. Jag var så upptagen av att titta på tv:n att jag bara sträckte ut handen efter mitt rödvinsglas och- PANG! Allt for ut i soffan! Herregud, hela familjen for runt som yra höns innan vi kom på universalmedlet (detta har nämligen hänt förr). SALT.Lägger man mycket salt på rödvin sugs det upp av saltet och fläckarna försvinner. Så nu har vi, som synes, hela soffan full med salt. Men jag har tidigare förstört en dator med att hälla rödvin i den och det var ju kanske värre. Jag skulle gärna vilja ha nya soffor, men vi behöver ha tre stycken och nu när vi ska måla om stugan, och har köpt gräsklipperobot och ny bil, behöver inte vårt konto få en hjärtattack innan midsommar.

Idag ser det ut att bli ännu en solig dag. Jag ska försöka fixa i ordning härhemma efter gårdagens grillning. Jag HATAR att diska på kvällarna så det ser alltid ut som kriget i vårt kök på lördagmornarna. A åker upp till sommarstugan för att installera robotgräsklipparen. Håll nu tummarna för att den fungerar. Om inte, får jag hälla salt över hela gräsmattan så att gräset dör, annars dör jag om jag ska klippa den för hand igen. Vi syns lite senare!

5 kommentarer:

 1. Robotgräsklippare är toppen! Vi har köpt en i år och det känns bara så bra, han sköter sin uppgift med bravur.
  Har du sålt alla kaninungar? Vad tar du för dem? Här har vi köpt en liten belgisk jätte till, hon är bara så mysig, hoppar omkring här inne nu och blir modigare för varje dag som går.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Nej, några ungar är kvar. Jag tar 350 förmellerudskaninerna och 500 för lilla tysk vädur.

  SvaraRadera
 3. Hoppas du kan rädda soffan med saltet, och att du inte behöver döda gräsmattan:) Jag bor i Dals-Ed, så det är inte så långt till dig nej.

  SvaraRadera
 4. Hahahaha håller tummarna för att Gräsklipparen fixar det =) Och att soffans fläckar försvinner =)
  Kram.

  SvaraRadera
 5. Hoppas fläckarna försvinner :)
  Inte skoj när man spiller sådär....Hoppas ni får en fin dag, kram

  SvaraRadera