lördag 17 maj 2014

En gömd skatt


Imorse var jag ute med lillan i trädgården och plockade ogräs till kaninerna. Jajamensan, maskrosor och kirskål är de ljuvligaste delikatesser för dem. Då, lutat mot ett plank där en klematis ska växa, stod ett handgjort fågelbad! Jättefint med ett mönster av ett stort blad i botten. De förra ägarna har förmodligen glömt att ta med sig det, för något så fint struntar man nog inte i.

Ett så fint fågelbad som bara stod där i trädgården, alldeles bortglömt.Huset i morgonsolen. Till höger ser ni planket som fågelbadet stod lutat mot, längst in.


Det växer så det knakar i rabatterna.

Nu ska jag lägga det i en av rabatterna med vatten i, så får vi se  om någon fågel vill ta sig ett morgondopp. Annars har det varit en mysig, men seeeeg morgon. Grannarna bjöd över oss igår kväll och vi hade sååå trevligt med mycket skratt och tjim. Mycket vin, godis och tjatter. De bästa kvällarna blir ofta dem då man bara ringer någon och frågar om de vill komma över.

Om några timmar är det dags för nästa trevliga fest. Då ska vi till Smögen och sova över i en stuga och fira en släktings födelsedag. Stor fest med middag och och roligheter. Barnen ska sova över hos sin mormor och morfar och jag och A ska njuta av en vuxen kväll tillsammans. Hoppas ni också får en härlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar