lördag 11 juli 2015

Får inget gjort

Hej! Nu har A bara en semestervecka kvar och vad har vi fått gjort på vår Att-göra-lista? Jag har städat bilen. That´s it. Annars har vi enbart umgåtts med våra vänner, grillat, slappat, tittat ut över vår gräsmatta i sommarstugan, pratat om att vi borde klippa den, men inte gjort det, druckit vin, tittat ut över gräsmattan hemma i huset, pratat om att vi borde klippa den, men inte gjort det, grillat, umgåtts med vänner och druckit vin. Grillat. Åkt på utflykt. Ungefär så.

Man blir ju tokig! Vi har alltså haft en supersemester, men snart drar jobbet igång igen och då lär vi fortsätta titta på gräsmattorna som borde klippas, men inte för att vi grillar utan för att vi är för trötta för att göra något åt dem.

Så för ett par dagar sedan bestämdes att vi skulle tvätta stugan idag för att få den målad innan hösten. Då plötsligt kommer A på den briljanta idén att bjuda ut vänner till stugan "som får komma när de vill". Fördelen med det arrangemanget är väl att stugtvättningen kommer att gå i raketfart. För sedan ska grillen sättas på.


Härliga dagar vid stranden har vi haft...


...liksom roliga utflykter till High Chaparral och Uppsala...


....medan trädgården frodas hejvilt härhemma.......men vi har i alla fall haft det superhärligt!


1 kommentar:

  1. Visst är det härligt med semesterlunk, jag njuter när jag kommer till det stadiet d jag inte får något gjort utan bara ta igen mig själv.
    Vad lustigt med High Chaparral, vi var där i lördags.
    /Linda

    SvaraRadera