måndag 13 juli 2015

Vi gjorde det!


Stugan är bara 45 kvadratmeter stor så det var inte så stora ytor att tvätta. Men såååå tråkigt jobb!

God morgon! Just nu är jag sååå nöjd för vi har faktiskt tvättat stugan. Och fort gick det! Upp på morgonen, på med blåstället, fram med rotborstar och vattenslang och sedan var hela proceduren avklarad på 2,5 timmar. Jag tog i med rotborsten så hela handen darrade efteråt. Barnen var med och satt inne i stugan och gjorde sitt bästa för att reta livet ur varandra, så allt hade nog gått ännu fortare om vi inte hela tiden fick knacka på rutorna och hötta med fingret åt dem.

När vi var klara sade lillan: "Är du trött mamma?" "Jaa, det var jättejobbigt" erkände jag. Hon tittade värderande på mig och sade: "Jamen du har ju bara tvättat en stuga". Jag vände mig mot henne och sade retsamt: "Jaha, och du satt ju mest och spelade tv-spel, det var väl inte så jobbigt". Då utbrast hon triumferande: "Alla rörelser räknas!" Onekligen sant.

Sedan åkte vi igår på 15-årskalas och barnen sov sedan över hos sina mor- och farföräldrar så nu har vi vaknat upp i ett tyst hus. jag ska gå ner och fixa lite mysfrukost i uterummet till mig och A. Vi ses lite senare!

1 kommentar:

  1. Skönt att få en massa avbockat på to do-listan men viktigt att hinna vara ledig också. Åhh jag vill också ha en egen stuga. Kram Suss

    SvaraRadera