måndag 6 juli 2015

Plötsligt svängde det

Hej på er! I Sverige har vi ordet lagom, men något som aldrig blir lagom, det är det svenska vädret. Igår var det 32 grader i skuggan på High Chaparral, idag var det nästan storm på Smögenbryggan och 13 grader kallare. En sådan svängning av vädret har jag nog aldrig varit med om.

Jo, jag lyckades ta mig iväg på en utflykt efter lunch idag. Det blev Smögenbryggan som bara ligger 25 minuter bort. Tyvärr så är det inte så mycket affärer att besöka där för oss som inte är några storkonsumenter av märkeskläder. Vill man däremot lägga 800 spänn på en pikétröja finns det massor att kika på. Men det finns ett par riktigt fina heminredningsaffärer och där gjorde jag jättebra fynd som ni får se nedan. Men som sagt, det blåste upp till nästan storm när jag var där, så de stackars butiksinnehavarna fick försöka rädda de varor de hade uppställda utanför butikerna. Men en märkesjacka som var upphängd utanför en butik åkte ner i vattnet mellan ett par båtar och försvann.

Ikväll har vi ätit tacos och snart kommer grannarna över på ett glas vin. Det är härligt med semester!


 Smögen är väl ändå en av Sveriges absolut vackraste samhällen?
Båtarna låg tätt tryckta mot varandra. Tänk den stackare som ligger längst in, kommer den ut först i september, tro?


Superfina muggar fanns i en affär för bara 59 kronor styck.


Den här härliga tavlan köpte jag: "Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh, crap, she´s up"". Den var otroligt rolig tycker jag så den slog jag till på för endast 149 kronor i Barocc Interiör.


Ljuslyktorna köpte jag på rea för halva priset, 60 kr på The Loft. Märket är PB Home.


1 kommentar:

  1. Åh vad skoj att du är tillbaka igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Har inte en susning hur man gör en tummen upp men jag gör två tummar upp här i bäddsoffan nu :-)

    SvaraRadera