torsdag 7 januari 2016

Köksfix

Hejsan! Lika kallt idag och därför har jag bara varit utanför dörren för att ta mig till och från jobbet. Jag skulle inte passa i Nikkaluokta, där har det tydligen varit -43 grader idag.

En arbetskompis berättade idag att hon hade varit till Ikea i helgen och ritat upp sitt nya kök. Åh, vad avundsjuk jag blir! Vårt kök består till hälften av ett orenoverat furukök från 70-talet, kan jag tänka mig. Det ger samma rysningar som -43 grader när man ser på det. Men i vårt förra hus tillbringade vi 8 år med att renovera och när vi flyttade till detta hus sade vi: "Inte igen!"

För börjar man renovera så har man snart satt kofoten i varenda vägg, ryyyys! Men vårt kök är en sådan kriszon så det måste vi göra något åt och jag vet precis hur det ska se ut... Något i denna stilen:


Vitmålade, ohyvlade brädväggar är ju så snyggt. Och en porslinsho. Jag märker nu att det här förmodligen är väldigt otrendigt, inget grått så långt ögat når. Men snyggt! Andra superfina lantkök är de här:


Alla bilder hämtade från skonahem.se2 kommentarer:

  1. Tycker mig ana en del grått i bild nr 3! ;)
    Kram Åse

    SvaraRadera
  2. Du får komma och titta sen när det är klart :) Jag vill egentligen också ha porslinsho, men Linda har erfarenhet av det och det blev väldigt lätt sprickor och repor i porslinet när man diskade :(

    SvaraRadera