söndag 3 januari 2016

Bokat!

Hej! Ja, idag kom ett inlägg lite senare än vanligt, men det har varit en seeeg morgon. Maten blev superlyckad igår! Fisksoppan var otroligt god och sedan gjorde jag mörk chokladmousse med färska hallon till. Efter maten började vi prata med våra kompisar om vår semesterresa som vi ska göra tillsammans med dem i sommar. Vi ska åka till Skagen. Hade vi tänkt.

Men när vi kollade igår kväll vad som fanns att göra för barnen i Skagen så visade det sig vara... inte så mycket. Istället började våra kompisar mumla om Legoland och A började yra om Frankrike. Till slut skrek jag i desperation, för att styra upp det hela : "Kan vi inte åka till London istället?" Det tog skruv minsann! En timme senare var flygbiljetterna bokade och hotellet likaså. Så nu åker vi till London tre nätter i början av juni.

Idag har vi ätit storfrukost tillsammans innan våra vänner åkte hem. Lite kollektivkänsla när 25 mackor ska fram på bordet och två mjölkpaket och två juicepaket får langas omkring. Och kaffe! Vi är riktiga kaffemostrar när vi träffas. Hur ska det gå i London? Där är väl kaffet bara som starkt te?

Nu ska jag njuta av sista lediga dagen innan jobbet börjar imorgon igen. Vi ses!Chokladmoussen var gudomlig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar